Framtiden är här!

Brickit har hjälpt ett stort antal kunder att utveckla sin affärsverksamhet. Nedan finner du ett axplock av case där Brickit skapat framtiden tillsammans sina kunder genom innovativa mobila lösningar som skapar nytta, förenklar vardagen och gör information mer lättillgänglig och användbar.

Vattenfall

För Vattenfall Eldistribution AB är service till sina kunder av yttersta vikt. Går elnätet ner måste deras kunder informeras så att skadan minimeras.

Därför tog vi fram en app där deras kunder får avbrottsinformation inom Vattenfall Eldistribution AB's nätområden direkt till mobilen. Kunderna kan lägg in bevakningar på huset, sommarstugan, kontoret eller någon annan plats som kunden behöver bevaka.

Se mer om hur vi hjälpte Vattenfall att kommunicera smidigare med sina kunder

Jusek Boost

Jusek är det ledande förbundet för jurister och ekonomer med stort fokus på att värva studenter till förbundet.

Vi utvecklade karriärappen Boost till iPhone, iPad och Android. Appen hjälper nya i karriären att söka jobb, skriva sitt CV och löneförhandla.

Läs mer

Svensk Mässkonsult AB

Sveriges ledande mässarangör SMAB arrangerar ett stort antal events varje år. För att förbättra processen av registrering deltagarna kontaktade de oss för att hitta en lösning.

Resultatet blev en specialanpassad iPad-lösning som enkelt och smidigt kunde sättas upp vid varje event. IPaden kopplades via Wifi och 3G till skrivare för besöksbrickor och SMABs databas för uppföljning av varje event.

Läs mer

Skolans värld

Grund - och gymnasieskolor har en skyldighet att nå ut med viktig information som rör elevernas skolgång. För att förbättra informationsspridningen eftersöktes en lösning som hade bästa möjliga täckning.

Problemet löstes genom att vi utvecklade appar där skolans samlade information presenterades på ett snyggt sätt direkt i mobilen.

Läs mer